Reviews - what do customers think of vctrade.nl

Based on 166 reviews
89%
(148)
10%
(16)
1%
(1)
1%
(1)
0%
(0)
W
vctrade.nl
Wim Steenis
Prima service

Mijn zonnepanelen werkten niet goed. Ik kon even langs komen en het is prima opgelost. Alsnog mijn dank.
Grt.wim

Perfect geregeld

Na een snel contact waarbij onze wensenlijst is doorgenomen en een afspraak werd gemaakt kon ik een week later onze bus weer ophalen. Alles keurig netjes en volgens onze wensen aangelegd van zonnepanelen to nieuwe accu en omvormer. Vincent is een uitstekende vakman en prettig communicator. Dank voor de fijne en praktische upgrade van onze buscamper.

T
vctrade.nl
Tim Grotenhuis
Combi zonnepaneel met LiFePO4 accu op camper: nooit meer aan de elektriciteitspaal

Afgelopen jaar heeft VCtrade een zonnepaneel geïnstalleerd op onze camper. Dit jaar gevolgd door een 100 Ah LiFePO4 accu van ultimatron met heldere app. Tijdens een wekenlange vakantie leidde elektriciteitsgebruik door de koelkast, verlichting en opladen van telefoons etc. na elke avond en nacht tot een accu-niveau van 70 tot 80 %. Gedurende de dag liep dat steeds weer op tot 100%.
Het elektriciteitssnoer blijft voortaan thuis!
Contact over advies en installatie door VC trade was altijd snel en accuraat ( ;) ).

W
vctrade.nl
W.L.M. Peters
Goede Service

Ik heb een set voor de camper gekocht en was zeer tevreden over de service en de levering.
Verkeerde paneel snel om kunnen omruilen en dag erna al het prijs verschil terug betaald gekregen. Ook een telefonische vraag netjes beantwoord.
VC Trade is echt een aanrader.

A
vctrade.nl
Anja en Ben Roest
Meegedacht in oplossingen en keurig volgens plan geleverd

Vincent heeft voor ons een update van de elektra installatie uitgevoerd waardoor we langer offgrid kunnen staan met onze camper. Vanuit ons overwinteringsadres hebben wij gezamenlijk onze wensen besproken en met foto’s laten zien waar de installatie kon worden geplaatst. Daarbij is van uit VC Trade proactief meegedacht in de oplossingen. Wij zijn zeer tevreden dat gemaakte keuzes en afspraken keurig zijn nagekomen. Daarmee hebben wij VC Trade leren kennen als een betrouwbare partner een goede prijs/kwaliteitsverhouding van hun producten.

Een klasse apart

Onlangs hebben wij in onze frabrieks nieuwe camper enkele comfort verhogende componenten laten inbouwen.
De geleverde triple A componenten van Victron zijn door VC Trade op zeer vakkundige wijze en keurig netjes ingebouwd.
Ik ben behoorlijk detail kritisch, maar dat is dit bedrijf ook.
Wanneer er nog een uitbreiding aan onze installatie moet worden uitgevoerd is VC Trade zonder twijfel het bedrijf die dit mag uitvoeren.
Misschien niet de goedkoopste, maar zeker de beste. Bij de installatie van elektronische componenten geldt, safety first

J
vctrade.nl
Jasper
Goeie advisering en dienstverlening

VCTrade denkt goed met je mee en installeert alles netjes. Erg tevreden

Goede deskundige service

Vlak voor onze jaarlijkse trip bleek de huishoudaccu het begeven te hebben (door ander bedrijf geplaatst). Na wat mail contact kon ik direct terecht bij V&C trade om de installatie na te laten kijken en werd direct een nieuwe lithium accu gemonteerd en een nieuwe duo-regelaar van het zonnepaneel. Snelle en goede service.

B
vctrade.nl
Betty
Fan van vctrade

Jaren geleden (2018?) al een zonnepaneel op mijn campertje laten plaatsen door Vincent, voor mijn koelkast, de kraan en de verlichting. Nu een omvormer erbij naar 220V. Geen walstroom meer nodig om mijn fietsaccu of laptop op te laden. Vincent werkt efficiënt en netjes en begrijpt wat ik wil, ook al heb ik er zelf de ballen verstand van. Dank je wel Vincent, je bent van harte aanbevolen! Ik kijk uit naar mijn off grid reis in september/oktober!

E
vctrade.nl
Ed Freriks
Indrukwekkend op alle vlakken

Na eerste overleg met Vincent had ik diverse voorstellen gedaan voor de plaatsing van een groot zonnepaneel en 12-230 volt omvormer op-in onze Adria Twin SLB supreme buscamper. Hieruit volgde een perfecte technische oplossing. Dwarsplaatsing op de dakdragers, bekabeling via de goot van een langsligger en weggewerkte doorvoer via bovenkastje met aansluiting op de huishoudaccu's. Hier vanaf de kabel naar de 12-230 volt 500 Watt omvormer onder de zitbank en aangesloten op een wcd/schakelaar. Nu altijd netspanning om meeste te kunnen opladen en voor de warmevoetenmatjes (te weinig voor koffiezetapparaat en oven). Goed en netjes met goede materialen gemonteerd voor een goede prijs. Dank Vincent. Vakwerk!

P
vctrade.nl
Petra
Toppie

Prima geholpen, komt afspraken na, goed advies en communicatie en de licht gewicht panelen zijn netjes op mijn hefdak camper geïnstalleerd + nieuwe accu. Vond het best spannend en is niet goedkoop (maar dat is tegenwoordig niets meer) maar heel blij mee :)

Super support

Ik heb een zonnepaneel en een meter gekocht bij VCTrade. Het aansluiten ging niet vanzelf (ik deed het voor het eerst) maar de online support die ik van Vincent kreeg was echt geweldig! Dank dank dank!!!

b
vctrade.nl
bryan offermans
Zonnepanelen op caravan

Goede, snelle levering. Uitstekende klantenservice en heel vriendelijk personeel. Altijd te bereiken voor hulp en advies. 10/10

J
vctrade.nl
Johnny
Zonnepaneel op camper

Zeer goede service! Materialen worden snel geleverd en vragen over bijvoorbeeld de installatie worden altijd snel beantwoord. Zeker een aanrader!

E
vctrade.nl
Erik Sprong
EcoFlow

Vincent is iemand die graag met je meedenkt, geen dingen verkoopt om te verkopen maar je echt wil helpen. Is ook op de meest uiteenlopende tijden bereikbaar voor een goed advies. Zo iemand gun je gewoon dat ie nog heel lang op deze manier kan blijven werken.

s
vctrade.nl
sylvie vander bruggen
Full-Time huisje op wielen met dank aan Vc trade

We hadden in het begin de nodige uitleg nodig bij het plaatsen van onze bestelling. Wat we juist nodig hadden. Menr Vincent maakte een mooi pakketje naar onze behoeften. Daar werd al mooi mee begonnen. We dachten meteen we vonden een goede leverancier :-). We mochten Whatsappen, bellen,mailen wat dan ook. Kortom prima bestelling,levering en nu installatie in ons huisje op wielen ;-) bedankt voor alles!!!!

Prima

Prima ervaring om hier zaken mee te doen. Goede inlichtingen en een nette uitvoering.

W
vctrade.nl
Wies Van Kesteren
Geweldige service!

Ik kwam met 100 vragen en elke vraag werd rustig en geduldigd beantwoord, ook in het weekend. De producten zijn ook goed en snel geleverd. Er is zelfs meegedacht over aflevering elders, zodat ik de producten sneller zou kunnen ontvangen. En als ik nu nog een vraag heb, krijg ik nog steeds direct antwoord. Ik ben super tevreden en vind de service echt geweldig.

B
vctrade.nl
Ben van Ernich
hefdak camper

We wilden meer off grid staan en zochten al lang naar een goede oplossing voor onze Grand Canyon S met hefdak. De dealer vond het te complex vanwege de dakdoorvoer. Vincent van VCT heeft een perfecte oplossing voorgesteld (2 flex panelen, omvormer en lithium accu). De bedrading door het dak ik keurig weggewerkt en het functioneert uitstekend met twee jaar garantie. Redelijke prijs, geheel volgens afspraak en snel gerealiseerd. Vincent heeft een 'yes we can' mentaliteit en maakt het waar. Vijf sterren dus.

E
vctrade.nl
Ercole
Zonnepanelen op mijn Camper

Ik liep al lang met het idee zonnepanelen te laten installeren op het hefdak van mijn camper. Na veel zoeken ben ik uiteindelijk bij VC Trade terecht gekomen en vertrouwde hen toe deze te installeren.
Ze hebben het professioneel gedaan netjes gewerkt en exact volgens afspraak opgeleverd.
Dus een tevreden klant

J
vctrade.nl
Jan Demmers

Snelle en nette levering ,prima kwaliteit en eerlijke prijs.Keurig geholpen en alle vragen werden beantwoord .Dit bedrijf is echt aan te raden.

E
vctrade.nl
Esther Vrieling

prima advies en vlotte afhandeling

J
vctrade.nl
JanHerm

Duidelijke uitleg. Wordt meegedacht en een snelle reactie.

M
vctrade.nl
Monique Van de Sande

Prima verlopen

M
vctrade.nl
Maarten Hogewoning

Zakenkundig en komt ze afspraak na
Minpunt niet per telefoon berijkbaar